Packshots

Packshots worden vooral gebruikt voor brochures, catalogi, prijslijsten en webshops. Het woord ‘packshot’ is min of meer hetzelfde als productfoto maar wordt vaak gebruikt in het communicatie vak.

Bij gebruik van packshots voor leveringsprogramma’s en catalogi zorgen wij ervoor, dat tijdens de productfotografie vergelijkbare producten dezelfde positie en hetzelfde type licht hebben. Daardoor ontstaat er een mooi en gelijkmatig product overzicht bij het doornemen van een bedrijfsbrochure of catalogus. Onze packshots zorgen ervoor dat uw producten zich onderscheiden tussen andere aanbieders. Digitale productfotografie en packshots produceren wij in onze fotostudio of bij u op locatie. Snel, flexibel en betaalbaar!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bespreken graag met u de juiste manier voor een perfecte packshot. Uiteraard kunnen wij u ook snel van een scherpte offerte voorzien. Via onze contactpagina helpen wij u graag verder. Ook kunt u direct een email sturen naar info@fotoroto.nl of bellen naar +31 6 54 27 66 03. Wij werken voor klanten in heel Nederland, maar ook in Duitsland en de Benelux.