Stillevenfotografie

Stilleven- of stills fotografie kan beschouwd worden als de meest pure vorm van fotografie. Onze stillevenfotografie wordt vaak gebruikt voor covers van brochures, advertenties en reclamecampagnes.

Stillevenfotografie bestaat uit artistieke composities van roerloze voorwerpen die met zorg en vakmanschap zijn belicht, aldus het woordenboek. Het fotograferen van stillevens en het krachtig in beeld brengen van producten vereist vakmanschap. Met enkel het onderwerp en een hoeveelheid apparatuur als gezelschap, vereist het de nodige kennis en kunde om tot een boeiend en verrassend resultaat te komen. Inzicht en gevoel voor compositie en styling, het juiste gebruik van kleuren en nuances tussen lichte partijen en schaduwen maken dat uit de stillevenfoto het niveau van de professionele fotograaf valt af te leiden.

Van uitvluchten of vrijblijvendheid kan geen sprake meer zijn. Alles kan immers zelf bepaald worden door de stillevenfotograaf. Onze stillevenfotografie wordt vaak gebruikt voor campagnes in de media. Ook voor verpakkingen en beurstoepassingen is ons werk als stillevenfotograaf graag gezien.

Bij foodfotografie en ook bij productfotografie, maken onze klanten graag gebruik van onze kennis van stillevenfotografie. Vooral de optimale lichtbeheersing bepaalt mede het niveau en de klasse waarop het product in beeld is gebracht, hetgeen een sterke invloed heeft op de marketingdoelstelling van onze klant en het verkooppotentieel van het product of de dienst.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bespreken graag met u de juiste manier om voor u een perfecte stillevenfoto te creƫren. Uiteraard kunnen wij u ook snel van een scherpte offerte voorzien. Via onze contactpagina helpen wij u graag verder. Ook kunt u direct een email sturen naar info@fotoroto.nl of bellen naar +31 6 54 27 66 03. Wij werken voor klanten in heel Nederland, maar ook in Duitsland en de Benelux.